Víz- és csatornaépítés, csőtörés javítása,

csatornakamerázás, csőtörés helyének

meghatározása, duguláselhárítás.

Referenciáink >

Rólunk

A Renowo Bau kft. elsősorban víz és csatornahálózatokon keletkezett rejtett csősérülések bevizsgálására, ill. javítására, dugulások és csatornával kapcsolatok problémák megoldására, víz, csatorna és gázvezeték hálózatok tervezésére és megépítésére szakosodott vállalkozás, ipari és lakossági szolgáltatásokkal egyaránt.

Cégünket a megbízhatóság és a korrektség jellemzi, amelyet az évek óta visszatérő ügyfelek (lásd referencia lista) megelégedése jellemez. A legmodernebb eszközöket felvonultatva igyekszünk a megrendelőinknek olyan munkavégzéssel megfelelni, amellyel mindenkinek a megelégedését szolgálja.

Amennyiben tanácsadásra van szüksége, akkor is keressen bátran minket a megadott elérhetőségeinken. Nem csak javításokban és hibaelhárításában sietünk segítségére, hanem víz-gáz és csatornahálózatok teljes körű tervezésében és kivitelezésében és ügyintézésében állunk szolgálatára.

A csőtörés hibahely meghatározásával és annak javításával kezdtük a vállalkozásunkat, amelyet a dugulás elhárítással egészítettünk ki. A dugulás elhárítást különböző spirálos és nagynyomású csatornatisztító gépekkel végezzük, amelyekkel, na,20 átmérőtől egészen, na,300 csatornák és csővezetékrendszerek tisztítását vállaljuk, ami azt jelenti, hogy a lakossági szolgáltatástól egészen ipari felhasználásig állunk rendelkezésére.

Emellett csatorna rekonstrukciókat végzünk és kisebb-nagyobb csatornával kapcsolatos problémákat is megoldunk.

A kivitelezés mellett vállaljuk víz, gáz és csatornával kapcsolatos bárminemű tervezést, ügyintézést, közműegyeztetést és használatba vételi engedélyek beszerzését, az utcáról történő csatorna bekötésének a kivitelezését és engedélyeztetését.

Cégünk a fent felsorolt munkák mellett vállalja villanyszerelési és egyéb, a háztartásban adódó problémák megoldását rövid határidővel, garanciával. Reális árakon dolgozunk, hogy Ön ne érezze magát becsapva és mi is a piacon tudjunk maradni és tovább tudjunk dolgozni az Ön szolgálatában.

Nálunk a vízműveknél és a csatornázási műveknél edződött kollégák dolgoznak, akiknek nem okoz problémát sem a vízhálózat, sem a csatorna hálózatokon való munkavégzés.

Kérjen ajánlatot >

Partnereink

busch-hungaria-logo-hu-tez-bevonat-logo-tlogo nagy-dt-kozmu-t