Víz- és csatornaépítés, csőtörés javítása,

csatornakamerázás, csőtörés helyének

meghatározása, duguláselhárítás.

Referenciáink >

Cső- és csatornakamerázás

Miért van szükség csatornakamerázásra, ill. csőkamerázásra?

A legtöbb esetben a csatorna, ill. lefolyóvezetékek zárt rendszerűen működnek és nem engednek betekintést annak állapotába és szerkezeti minőségébe.

A csatornakamerázás segítséget nyújt mindezek felderítésében és azok állapotfelmérésében, valamint a csatornadugulások feltérképezésében, a többletköltséggel járó felesleges bontási és egyéb járulékos költségek csökkentésében.

A legtöbb csatornadugulást a lefolyóhálózaton az oda és abba nem illő tárgyak és nem rendeltetésszerű használat, valamint a csatornatörések okozzák. A régebbi hálózatokon, az épületen kívüli csatorna legjellemzőbb problémái közé tartozik a csatornába történő gyökérbenövések, amik hajszálerekként növik be a csatornát és ott megerősödve a folyamatos nedvességtől megvastagodva dugulást okoznak, ill. a csatornát szétfeszítve eltörik azt. A legjellemzőbb, hogy az illesztési-kötési pontoknál (tokoknál) növik be a csatornát, ami így eldugulva nagyon nagy problémát és kellemetlenséget jelenthet annak használójának.

A csatorna kamerázás segítséget nyújthat még az új hálózatok megépítése utáni ellenőrzésében, ami után annak felhasználója, ill. megépítője nyugodt szívvel használhatja a megépített csatornarendszert.

A csatorna kamerázása előtt többnyire szükség van annak átmosására, tisztítására a tisztább átláthatóság és pontosabb felmérés érdekében.

Miért válasszon minket?

Cégünk csatornatisztítást is végez

Nincsen szükségük több vállalkozó egy adott munkára való bevonására és az utána történő egymásra mutogatás kellemetlen szituációjának kezelésére.

Cégünk kivitelezéssel is foglalkozik

A felderített csatornadugulást, kollégáinkkal történő egyeztetést követően akár azonnal is elhárítjuk (természetesen a dugulás, ill. sérülés mértékétől függően), hogy minél előbb használatba vehessék a csatornahálózatot.

Kamerázási költség kedvezmény

Amennyiben a csősérülés-dugulás, ill. csatornahálózat javításával, cseréjével, elhárításával cégünket bízzák meg, úgy a kamerázás költségét egy minimális összegre redukáljuk, ami csak a kiszállási díjnak felel meg.

Pénzt spórolunk Önöknek

Cégünk nem csak a hiba felderítésében, hanem annak javításában is a segítségükre lehet, ami alapján pénzt spórolhatnak meg.
Csatornakamerázás – Duguláselhárítás – Rejtett csőtörések bemérése - Csőtörés javítása – Víz és csatornahálózatok és rendszerek kiépítése – Szerelvények cseréje

Kérjen ajánlatot >

Partnereink

busch-hungaria-logo-hu-tez-bevonat-logo-tlogo nagy-dt-kozmu-t