Víz- és csatornaépítés, csőtörés javítása,

csatornakamerázás, csőtörés helyének

meghatározása, duguláselhárítás.

Referenciáink >

Csatornatisztítás és karbantartás

Cégünk csőtörések és kisebb-nagyobb csatornával kapcsolatos problémák megoldásával kezdte a tevékenységét, főként a lakossági szegmensben. A későbbiekben egyre nagyobb munkákat tudtunk elvállalni, mivel cégünk kapacitása, létszáma és gépparkja is nőtt.
Mind a vízépítésben, mind a csatorna építésében nagyon sok hasznos tapasztalatra tettünk szert, ami alapján úgy döntöttünk, hogy kiterjesztjük a vállalkozásunkat a dugulás elhárítás irányában.

 

A csatornadugulás okai

A nem megfelelő lejtés, dimenzióváltás vagy a tisztító aknák nem megfelelő megépítése csatornadugulást okozhat, mert a szennyvíz nem tud megfelelően elfolyni.

A csatorna nem csak a rossz kivitelezés miatt tud eldugulni. A nem rendeltetésszerű használat, a régebbi csatornáknál a gyökérbenövések, illetve az elzsírosodás is okozhat problémát használójának.

 

Csatornatisztítási módszereink

Spirálos gépek használata

Nagyban segíti a gyökérbenövések és egyéb olyan csatornába nem illő anyagok és tárgyak eltávolítását, amik a csatornadugulást okozzák.

Nagy nyomású vízzel (VOMA) történő tisztítás

Szintén a nagyon hatékony a csővezeték rendszerek tisztításában és karbantartásában. A nagy nyomással történő csatorna tisztítás a csatorna belső falának zsírtalanításában is segítséget nyújt, ami a ma használatos mosó és tisztító szereknek is nagyban köszönhető.

 

Amennyiben a csatornahálózat nem tisztítható, mert a csatorna olyannyira leszűkült keresztmetszetű, esetleg törött, vagy nem megfelelő építésű, akkor is keressenek bennünket bizalommal, mert a csatorna kiváltásában is a segítségére sietünk, hogy önök minél hamarabb használni tudják a lefolyó hálózatukat.
Mi nem csak csatornatisztítással foglalkozunk, hanem annak építésében is szerepet vállalunk lakossági és közületi ügyfeleink részére.

Kérjen ajánlatot >

Partnereink

busch-hungaria-logo-hu-tez-bevonat-logo-tlogo nagy-dt-kozmu-t